Përfshihuni në Call Recorder

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCall Recorder po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

675

Vargje

53

Gjuhë

0,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Call Recorder përmban aktualisht 675 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Call Recorder, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Ky përkthim është i hapur vetëm për një grup të kufizuar përkthyesish, nëse doni të jepni ndihmesë, ju lutemi, lidhuni me mirëmbajtësit e projektit. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Call Recorder